Eske Dost

Mede-eigenaar, Gym Manager, CrossFit Coach, Personal Trainer, Bokscoach, Voedingsdeskundige

 

"Het streven naar een gezond lichaam begint met het realiseren van een gezonde levensstijl. Dit, onder andere, is mijn doel in het leven, om mensen te helpen bewust te maken van hun keuzes, (eet)gedrag en hoe zij omgaan met beweging op een dagelijkse manier."

Eske heeft meer dan 20 jaar ervaring in amateurboksen en als (prof)bokser, met 50 wedstrijden op haar naam, en nu haar ervaring doorgeeft als bokscoach en CrossFit Coach. Na haar bokscarrière was ze op zoek naar de volgende fysieke uitdaging en dit heeft ze gevonden in CrossFit.

Ze heeft afgelopen 5 jaar intensief CrossFit beoefend en heeft aan diverse CrossFit wedstrijden meegedaan zoals: The Beach Throwdown, The Amsterdam Throwdown en The CrossFit Open. Daarnaast heeft ze afgelopen jaar intensief gewerkt aan olympisch gewichtheffen. Hierbij heeft ze diverse landelijke gewichthef wedstrijden deelgenomen.

Eske heeft een HBO studie afgerond in Sport en Bewegingswetenschap en Sportvoeding, en heeft twee jaar gewerkt binnen professional rugby in Nieuw Zeeland. Gedurende 5 jaar gaf zij tegelijkertijd voedingsadvies en begeleiding aan de topatleten van NZ in diverse sporten. Nu geeft zij onder andere voedingsadvies en begeleiding aan de U18 en U21 rugbyspelers van het Nederlandse rugby team.

Bij Five21 geeft zij lessen in Functional Training, Weightlifting, boksen en de Basics van Functional Training. Naast haar lessen schrijft zij ook de programmering voor de bovengenoemde lessen, en zij geeft Personal Training.

Ervaring:

 • CrossFit Level 1 Trainer
 • CrossFit Level 2 Trainer
 • CrossFit Weightlifting course
 • Gecertificeerd gewichtheftrainer
 • Bachelor in Sport & Exercise Science
 • Postgraduate Certificate in Sport Nutrition
 • Reanimatie & AED Certificaat
 • Fitned.nl diploma niveau 4

Paola Bisi

Mede-eigenaar, Community Manager, CrossFit Coach, Weightlifting Coach, CrossFit Kids Coach, PowerMama Coach

"Je bent nooit te oud om te leren. Samen met een gezonde dosis humor, plezier en doorzettingsvermogen op weg naar je lekker fit voelen."

Paola is Coach bij Five21 en geeft op een enthousiaste manier Functional Training en PowerMama lessen. Als geen ander weet zij hoe het is om een druk gezinsleven te combineren met werk en sport. Met humor en positiviteit worden er grote stappen gemaakt in een gezond leven met veel energie.

Ervaring:

 • CrossFit Level 1 Trainer
 • CrossFit Weightlifting course
 • PowerMama Coach
 • CrossFit Kids
 • CrossFit online Judges course
 • Aalo level 1 en 2
 • Bootcamp Instructeur
 • Reanimatie & AED Certificaat

Isah Keijser

Boks coach, motivator

Isah is een echte all rounder, zowel in het dagelijks leven als in de sport. Zij heeft tijdens haar jeugd in binnen en buitenland talloze judo wedstrijden gevochten, ook heeft zij judo les gegeven aan gehandicapte kinderen. Zij heeft korte periode taekwondo gedaan maar kwam er achter kickboksen meer haar straatje was. Daarin heeft zij verschillende partijen in gevochten en lessen in gegeven. Ook heeft zij op verschillende KMI in Thailand trainingen gevolgd.

Door een knieblessure heeft zij het kickboksen achter zich moeten gelaten en is verder gegaan met CrossFit en boksen. Het lijkt haar nu een mooi moment om haar kennis en passie voor vechtsport niet alleen zelf uit te voeren, maar ook over te dragen op andere mensen en daarmee kracht en zelfvertrouwen te creëren. Naast vechtsport werkt Isabelle met veel plezier in het theater en staat ze veel in de keuken om lekker eten te maken.

Ervaring:

 • Judo, 11 jaar
 • Teakwondo, 2 jaar
 • Kickboksen / Boksen, 9 jaar
 • CrossFit, 4 jaar

Bozka Ballova

CrossFit Coach, Weightlifting Coach

Bozka is opgegroeid in een klein dorp in het zuidwesten van Slowakije. Haar atletische carrière begon met een actief buitenleven: bomen klimmen, jagen in de bossen met haar vader, helpen in de eigen wijngaard en ijshockeyen met de jongens uit het dorp.

2014 was haar eerste kennismaking met CrossFit en vanaf dat moment werd het een onlosmakelijk deel van haar leven. CrossFit is haar grote passie geworden. Tillen, duwen, gooien, springen, roeien en alles wat met functionele training te maken heeft zijn wel haar favorieten geworden. Het leukste aan CrossFit is de intensiteit, de variatie en alles wat deze sport de mede-sporters bij elkaar brengt!

Haar doel is om kennis en ervaring met anderen te delen om hun in staat te stellen hun doelen te realiseren, welke dat ook mogen zijn. Haar ambitie is, om behalve een geweldige coach te worden, kennis uit te breiden op het gebied van de voedingsleer.

Ervaring:

 • CrossFit Level 1
 • Fitnesstrainer A
 • Precision Nutrition Level 1 coach in opleiding

Dominique Soomer

Social Media Manager

"Wil de beste momenten vastleggen op beeld en herinneringen maken voor en met het team en de leden van Five21."

Ik was net een paar maanden lid bij Five21 toen mij werd gevraagd of ik het leuk zou vinden om de social media voor Five21 te doen.

Met mijn sportachtergrond en wat kennis van marketing, sta ik regelmatig in de gym foto’s en video’s te maken om te laten zien wat er allemaal gaande is en gaat komen.

Mijn doel is door middel van foto- en videomateriaal een zo goed mogelijk beeld weer te geven waar Five21 voor staat, namelijk: Strength, Community, Health & Passion. Dit kan ik als lid beamen.

Five21 is voor mij mijn tweede thuis en zie je mij regelmatig tijdens de functional training lessen of ben ik aan het rollen op de mat tijdens Braziliaanse Jiu Jitsu.

Als sportieveling, zowel privé als in mijn werk als personal trainer, geloof ik dat door middel van sport en bewegen je je energieker gaat voelen, gelukkiger wordt, sterker in je schoenen staat en dat je beter weet te anticiperen op je dagelijkse rompslomp van werk en andere zaken.

Waarom geloof ik dit? Omdat ik spreek uit ervaring. Wegens een aantal gebeurtenissen kwam ik in een nogal belabberde fysieke en mentale staat voor de eerste keer binnenstappen bij Five21. Ik had mezelf enorm tekort gedaan en werd het hoogtijd om meer te investeren in mezelf.

De passie voor krachttraining heb ik al jaren, maar sinds ik gestart ben met BJJ, moet ik bekennen dat deze sport stiekem mijn hart veroverd heeft. Het maakt mij fysiek en vooral mentaal enorm sterk op een ongekend niveau.

Naast de passie voor sport en bewegen, ben ik ook professioneel sushi-eter dankzij mijn ‘broers’ van Five21.


Floris Barthélemy

Mede-eigenaar, Personal Trainer, Gedragscoach, BJJ/Grappling Trainer, Bokstrainer, CrossFit Coach, Weightlifting Coach

“Als bewegingsanalist ben ik altijd op zoek naar hoe ik iemand kan leren met zo min mogelijk moeite het hoogste rendement veilig te laten behalen.”

Floris is van origine Mensendieck therapeut en heeft vanuit deze studie een holistische kijk op houding en beweging. Als coach en revalidatie-therapeut wil hij de verbinding maken tussen fysieke en mentale aspecten van sport.

Met een vechtsport verleden in Karate, nu fanatiek bezig met Grappling, Brazilian Jiu Jitsu en CrossFit.

Floris ziet altijd de uitdaging in het overbrengen van informatie zodat er groei van zowel naar buiten als binnen kan plaatsvinden. Kennisoverdracht is essentieel in ieder ontwikkelingsproces.

Ervaring:

 • HBO Oefentherapeut Mensendieck
 • 8 jaar werkzaam bij Centraal Instituut Revalidatiezorg
 • Gedragscoach
 • Personal Trainer
 • Bokstrainer
 • NGS Sportmassage

Jarno Luijken

CrossFit Coach, Personal Trainer

"Fysieke training zie ik als een middel om verder te kunnen ontwikkelen in alle aspecten van het leven. Fysieke training als dagelijkse gewoonte is niet alleen goed voor het lichaam, maar is ook een enorme boost voor je mentale fitheid."

Jarno is sinds 2014 werkzaam als CrossFit Coach. Jarno heeft een grote passie voor het coachingsvak.

Momenteel is Jarno werkzaam als sportinstructeur in de Waarderpolder, waar hij veel sporters begeleidt om hun sportieve doelen te behalen. Door zijn uitstekende vaardigheden op sociaal vlak en als sportcoach welke essentieel zijn voor al trainer zijn deels ontwikkeld door lange tijd te werken met verschillende doelgroepen en disciplines binnen de sport.
Zijn doel is dat hij op zijn klanten een dusdanige impact kan uitoefenen die het fysieke niveau overstijgt.

Ervaring:

 • CrossFit Level 1 Trainer
 • CrossFit Level 2 Trainer
 • HBO Sport & Bewegen
 • MBO CIOS Sport & Bewegen
 • Fitness Trainer A&B
 • NGS Massage

Niels Wezenberg

Former affiliate owner, CrossFit Coach, Personal Trainer

"Ik geloof dat er een gevoel van vrijheid ontstaat naarmate men beter leert bewegen en die vaardigheden toepast in het dagelijks leven en tijdens het beoefenen van verschillende sporten."

Niels heeft ruim 5 jaar ervaring als CrossFit coach en als gym eigenaar. Overdag is hij werkzaam als projectmanager maar ‘s avonds verandert hij in een echte sportfanaat met een passie voor CrossFit, BJJ en ‘movement’ in het algemeen. Niels helpt graag mensen met het ontwikkelen van zowel bewegingsvaardigheden als een gezonde en vitale levensstijl. Hij staat voor kwaliteit van bewegen, persoonlijk aandacht en community.

Ervaring:

 • Former Affiliate owner
 • CrossFit Level 1 Trainer
 • Overload Top A

Ricardo Haverschmidt

CrossFit Coach

‘Stand up and have fun’

Voor Ricardo is sport een ‘way of life’. Hij zou niet zonder kunnen en probeert anderen ook te inspireren dat bewegen en sport niet alleen een moment is, maar meer een lifestyle.

Heeft het CIOS afgerond met specialisaties in: Zwemmen, Buitensport, Watersport, Wellness, Massage en Skiën. Tijdens zijn SM&O periode (Sport, Management en Ondernemen) heeft hij verder gestudeerd in het hebben van een eigen onderneming. 

Naast deze opleidingen heeft hij een verdieping gedaan in magnetiseren, reiki, coaching, bewegingsleer, trainingsleer, movement culture en in de sport en algemene ontwikkeling van kids van 4 tot 11 jaar.

Beweging en coaching zijn 2 elementen die zijn interesse hebben. Hij is nooit uitgeleerd zijn en probeert altijd weer iets nieuws te leren

Ricardo is papa van 2 prachtige dochters Mila (2 jaar) en Kiara (4 jaar) en woont samen met mijn vriendin van Petronella in de Waarderhaven, op 1 minuut afstand van de gym! Is liefhebber van het mediterrane klimaat en geboren in Chili.

Als Stand up paddle atleet zocht hij voor de wintermaanden een goed alternatief. Zo is hij in aanraking gekomen met Crossfit en Functional training. Eerst bij Crossfit Haarlem en later mee verhuisd naar Five21. Daar heeft hij ook de boks & movement lessen gevolgd.  Met dit alles en nog veel meer buiten de gym probeert hij om een betere versie van zichzelf te worden zodat hij nog beter kan presteren en andere kan helpen om hun doelen te verwezenlijken.

Ervaring:

 • Eigenaar van Free Movement  ’Stand up and have fun’
 • Sup schoolhouder
 • ASI Sup trainer
 • Teamrider & vertegenwoordiger voor het watersportmerk Mistral
 • Zwem, zeil, ski en outdoor instructeur
 • Vertegenwoordiger van Vitaminstore Sweetwater brewing
 • Last but not least: Professioneel Levensgenieter

Martijn Gademan

Brazilian Jiu Jitsu Trainer

“Ontwikkeling staat bij mij voorop. De interactie met verschillende culturen heeft mij altijd aangesproken en ik heb ontdekt dat sport hierin mooie verbindingen kan maken”

Naast zijn reguliere werk is Martijn een levensgenieter, houdt ervan de wereld te ontdekken en zich te ontwikkelen op verscheidene vlakken. Martijn heeft veel verschillende sporten geprobeerd, totdat hij 10 jaar geleden in aanraking kwam met Braziliaans Jiu Jitsu.

Braziliaans Jiu Jitsu zorgt bij Martijn, gek genoeg, voor ontspanning juist door de fysieke en mentale inspanning. Of hoe hij het zelf het beste omschrijft “het oplossen van puzzels met je lichaam door je geest in te zetten”.

Martijn heeft op vele internationale Braziliaans Jiu Jitsu toernooien gevochten en grote prijzen gewonnen. Enkel voorbeelden zijn: meervoudig Europees- en Wereldkampioen in verschillende categorieën.

Braziliaans Jiu Jitsu is er voor iedereen ongeacht je afkomst, scholing, lichaamstype of geslacht die toegewijd wil beginnen aan een vorm van duurzame ontwikkeling voor lichaam en geest. Braziliaans Jiu Jitsu en Grappling is een spelvorm voor iedereen.

Ervaring:

 • IBJJF Europeans
 • 2011 White master II – silver (weight)
 • 2013 Blue master II – gold (weight) gold (open)
 • 2015 Purple master III – gold (weight) bronze (open)
 • 2016 Brown master III – silver (weight) gold (open)
 • IBJJF Worlds
 • 2012 Blue master II – gold (weight)
 • 2015 Purple master III – gold (weight) gold (open)

Dustin Visser

Grappling Coach

“Geeft nooit op wat je diep van binnen écht wilt doen. De persoon met grote dromen is krachtiger dan degene met alle feiten’’.

Dustin is altijd op zoek  naar nieuwe uitdagingen en daarnaast een echt buitenmens. Kan eigenlijk niet lang stilzitten en (water)sport is echt zijn ding. 

Door de jaren heen in zowel binnen- als buitenland veel getraind, geleerd en kennis opgedaan van verschillende sporten zoals  Brazilian Jiu Jitsu, worstelen, kickboksen, MMA, judo en krachttraining. Naast zijn werk als architect brengt hij zo veel mogelijk tijd door op de mat of in het water.

Als coach wil hij graag mensen kennis laten maken met het pedagogisch aspect van fysieke contactsporten. Je bent continu bezig met het (her)ontdekken en het verleggen van je lichamelijke  en psychologische grenzen. Deze bewustwording maakt dat je de eindeloze potentie van jezelf leert inzien.

Ervaring:

 • Braziliaans jiu jitsu & NoGi grappling
 • Kickboksen
 • MMA
 • Judo
 • Worstelen
 • Krachttraining