Een echte KICK om te STARTEN!

Heb je te lang binnen gezeten of gewerkt en heb je behoefte aan bewegen? Vind je het ook zo lastig om jezelf te motiveren?

Heb je het ook druk waardoor progressie uitblijft? Mis je ook persoonlijk contact? 

Zoek je stabiliteit in je leven? Wil je ook veranderen maar je weet niet hoe?  Zijn de corona kilo’s je nieuwe ongewenste vrienden geworden?

In 8 weken gaan we jouw leven transformeren en een beter ritme maken.

Minder vetmassa

Meer spiermassa

Geen corona kilo’s meer!

Gratis logboek

Sporten wordt weer leuk

Snel resultaat

Stoom je klaar voor de zomer!

WHAT DO YOU HAVE TO LOSE?

Voor €199,- wordt je begeleid door ons team van ervaren coaches. Op de gebieden van: basisvoeding, sport-specifieke voeding, supplementen, de supermarket, etiketten lezen, training en met name gedragsverandering.
Hoe je jouw nieuwe kennis kan toepassen in het dagelijks leven om een echte duurzame verandering in te zetten. 

Kosten:
€199,-

VOEDING

De basisvoeding en hoe dit jouw prestatie kan vorderen

SPORTEN

Samen met de leukste community in Haarlem!

LEVENSSTIJL

Leer alles over slaap, herstel, de supermarkt en supplementen

JOUW COACHES

NIKKI SIMONSE

Nikki is een enthousiaste, vriendelijk en ervaren Functional Training coach.

Naast het geven van de Functional Training lessen bij Five21 werkt Nikki ook als stewardess bij de KLM. Nikki houdt zich vooral bezig met voldoende slaap en gezonde voeding tijdens haar werk. Graag deelt ze haar verhaal en kennis tijdens de Five21 Kickstart lessen!

ESKE DOST

Het streven naar een gezond lichaam begint met het realiseren van een gezonde levensstijl. Dit, onder andere, is haar doel in het leven, om mensen te helpen bewust te maken van hun keuzes, (eet)gedrag en hoe zij omgaan met beweging op een dagelijkse manier.

PAOLA BISI

Is Coach bij Five21 en geeft op een enthousiaste manier Functional Training en PowerMama lessen. Als geen ander weet zij hoe het is om een druk gezinsleven te combineren met werk en sport. Met humor en positiviteit worden er grote stappen gemaakt in een gezond leven met veel energie.

BOZKA BALLOVA

Bozka is Crossfit en Precision Nutrition Level 1 coach. Haar doel is om kennis en ervaring met anderen te delen om hun in staat te stellen hun doelen te realiseren, welke dat ook mogen zijn.

FLORIS BARTHÉLEMY

Floris is van origine Mensendieck therapeut en heeft vanuit deze studie een holistische kijk op houding en beweging. Als coach en revalidatie-therapeut wil hij de verbinding maken tussen fysieke en mentale aspecten van sport..

Floris ziet altijd de uitdaging in het overbrengen van informatie zodat er groei van zowel naar buiten als binnen kan plaatsvinden. Kennisoverdracht is essentieel in ieder ontwikkelingsproces.

In 8 weken gaan we jouw leven transformeren en een beter ritme maken

FAQ's

Moet ik lid worden van Five21?

Niets moet natuurlijk, maar wil je zo goed mogelijk resultaat boeken en kennismaken met een leuke community dan ben je uiteraard van harte welkom bij Five21.  Zo leren we elkaar zo goed mogelijk kennen en kunnen wij (de coaches van Five21) jou zo veel mogelijk helpen, steunen en adviseren.

Voor hoe lang word ik lid bij Five21?

Voor minstens 3 maanden. Na de 3 maanden is het abonnement maandelijks opzegbaar.

Als ik 1 week van de bijeenkomsten mis, kan ik het later inhalen?

Dat is zeker mogelijk. Laten we in contact blijven wanneer die week weer ingepland kan worden.

Kan ik mijn abonnement en Kickstart pauzeren?

Dat is zeker mogelijk in overleg, neem simpelweg contact op met een van de coaches.

Corona is nog steeds een ding waar ik me zorgen om maak. Hoe gaat Five21 daarmee om?

De trainingen buiten de gym van Five21 worden op veilige afstand gehouden. Daarnaast wordt al het materiaal na ieder gebruik gedesinfecteerd. Bij alle bijeenkomsten wordt er ook afstand gehouden. We hebben een grote binnenruimte waar er makkelijk voldoende afstand gehouden kan worden. Metingen worden met mondkapje uitgevoerd, of je kan het zelf doen met begeleiding.

We hebben ook nog een kort filmpje gemaakt om dit te demonstreren! 

Ik wil zelf de metingen doen, kan dat?

Dat kan. Wij raden om dezelfde digitale weegschaal te gebruiken en je kan ons filmpje met een demonstratie via deze link bekijken.